Vrienden van het Modemuseum Hasselt

Zie je een nieuwe vriendengroep wel zitten?

Doe dan zoals wij, en word Vriend van Modemuseum Hasselt!

Wij geraken nooit uitgebabbeld over mode op zijn breedst. Wij hebben een hart voor invloedrijke ontwerpers en hun spectaculaire ontwerpen, voor modegeschiedenis en -erfgoed, en voor alle andere aspecten van de modewereld die ons constant beïnvloeden. En vooral, voor de passie waarmee Modemuseum Hasselt telkens weer verrassende tentoonstellingen en activiteiten organiseert.Eigenlijk zijn we allemaal ambassadeurs die deze gedeelde liefde overdragen op onze eigen omgeving...

Vrienden van Modemuseum Hasselt vinden elkaar tijdens een vernissage, de opening van de nieuwste expositie, of tijdens een lezing of filmvoorstelling waar we nauw samenwerken met het museum. Maar evengoed organiseren we onze eigen activiteiten. Want zeiden we al dat we altijd en overal over mode-erfgoed willen vertellen en bijleren – niet alleen in Hasselt, maar ook (ver) daarbuiten?

Voel jij je aangesproken om dit vanop de eerste rij mee te maken?
Word dan nu Vriend van het Modemuseum Hasselt vzw.

  1. Schrijf je nu in via deze link
  2. Schrijf het bedrag over op rekeningnummer BE54 4532 5270 5197 van de Vrienden van Modemuseum Hasselt vzw, met vermelding van je naam en voornaam. Na betaling ligt je FAN-, LID-, of VIP-kaart klaar aan de balie van MMH en geniet je meteen van de voordelen.

Maak je keuze: